Registreer

Francis Ford Coppola - Director´s Cut Zinfandel Sonoma Coast

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 30,77
OF

Snel overzicht

Director´s Cut Zinfandel  Sonoma Coast

Kleur

Diep robijnrood.

Afkomst

Amerika.

Boeket

Heerlijk krachtige, volle en rijpe geur met vijg, rozijn, kersen, chocolade en specerijen.

Smaak Intens en vol van smaak met rijp zwart fruit van gedroogde pruim, braam, specerijen, vanille en een zweem van laurier en drop.
Druiven

Zinfandel.

Conclusie Heerlijk nu te drinken, maar blijft minstens 2 à 3 jaar goed. Heerlijk bij hertenbiefstuk met puree van knolraap, hazenpeper, chili con carne, pure chocolade, verse vijgen uit de oven met buffelmozzarella en pata negra.

Francis Ford Coppola - Director´s Cut Zinfandel  Sonoma Coast

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wijn maken is binnen de familie Coppola een jarenlange traditie. Francis Ford Coppola maakt zelfs al langer wijn dan dat hij films regisseert. Grootvader Coppola maakte vroeger in de kelders van hun appartement in New York wijn van druiven die speciaal uit Californië overgekomen waren. Inspiratie vond Francis in zijn jeugdjaren, toen hij wijn hielp maken op het familiedomein. Hij kocht een kleine wijngaard in Napa Valley en leefde zich uit in de creatie van ‘eenvoudige’ wijn voor zijn familie. De wijn was zo lekker, en kende steeds meer succes bij familie en vrienden. Zijn wijn werd bekend over gans de wereld en een nieuwe, grotere locatie moest ervoor zorgen dat aan de roeiende vraag voldaan kon worden. De Rosso & Bianco winery in Alexander Valley (CA) werd die nieuwe thuisbasis. Sinds maart 2006 worden gasten er hartelijk ontvangen en vormt de nieuwe winery een waar eerbetoon aan de edele kunst van het wijn maken.
Production by www.ajouta.be