Registreer

Over Ons

Ons verhaal.... vol passie voor wijn!
Simply Wine is ontstaan tussen 5 vrienden, gepassioneerd door wijn.

Hoe is de idee voor Simply Wine ontstaan?

We zijn Simply Wine opgestart omdat we vonden dat er dringend iets moest veranderen in de wijnbusiness. We hebben veel geproefd en vonden dat veel van de duurdere en toch beroemde wijnen niet het niveau haalden dat ze zouden moeten hebben, terwijl een aantal onbekende wijnmakers pareltjes produceren...zonder dat iemand al van hen heeft gehoord.

Niet enkel in de wijnbusiness zien we dit fenomeen, ook andere sectoren ondervinden dit, daarom willen wij alvast de beste wijnen aanbieden, zonder dat u daarvoor de celebrityprijs hoeft te betalen.Veel van onze wijnen kopen wij rechtstreeks in bij de wijnhandelaar zelf, waardoor onze prijzen zeer concurrentieel zijn.

Simply wine geeft ook regelmatig wijndegustaties op verschillende locaties. Hiervan wordt u op de hoogte gehouden via deze website. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u weet als eerste wat Simply Wine nu weer voor u heeft gedaan.

Waarom de naam Simply Wine: het gaat hier simpelweg over wijn, goede, lekkere en kwaliteitsvolle wijn zonder franjes. Kortom de wijn wordt van zijn sokkel gehaald en bij u op tafel gezet.

Production by www.ajouta.be