Registreer

Francis Ford Coppola - Director´s Cut Chardonnay Russian River Valley

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 26,04
OF

Snel overzicht

Director´s Cut Chardonnay  Russian River Valley

Kleur

Diep strogeel.

Boeket

Brede en krachtige geur, verleidelijk, met heerlijke vanille, toast, appel en peer, omlijst met citrusfruit.

Smaak Een volle en krachtige smaak, boterig, breed en intens, mooi citrus, vanille, toast en geroosterd brood, frisse zuren, honing met een bijzondere lengte.
Druiven

Chardonnay.

Conclusie Heerlijk nu te drinken, maar kan zeker 2 tot 3 jaar mee. Lekker bij zeeduivel, Sint Jacobsvruchten, maar ook bij kreeft of zelfs bij een stukje kip of kalkoen.

Francis Ford Coppola - Director´s Cut Chardonnay  Russian River Valley

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Wijn maken is binnen de familie Coppola een jarenlange traditie. Francis Ford Coppola maakt zelfs al langer wijn dan dat hij films regisseert. Grootvader Coppola maakte vroeger in de kelders van hun appartement in New York wijn van druiven die speciaal uit Californië overgekomen waren. Inspiratie vond Francis in zijn jeugdjaren, toen hij wijn hielp maken op het familiedomein. Hij kocht een kleine wijngaard in Napa Valley en leefde zich uit in de creatie van ‘eenvoudige’ wijn voor zijn familie. De wijn was zo lekker, en kende steeds meer succes bij familie en vrienden. Zijn wijn werd bekend over gans de wereld en een nieuwe, grotere locatie moest ervoor zorgen dat aan de roeiende vraag voldaan kon worden. De Rosso & Bianco winery in Alexander Valley (CA) werd die nieuwe thuisbasis. Sinds maart 2006 worden gasten er hartelijk ontvangen en vormt de nieuwe winery een waar eerbetoon aan de edele kunst van het wijn maken.
Production by www.ajouta.be